Σίτιση Νοσηλευόμενων
Μεσογειακή διατροφή Ελληνική κουζίνα
Η σίτιση των νοσηλευομένων στην Κλινική Λυράκου βασίζεται κυρίως στην μεσογειακή διατροφή και την Ελληνική κουζίνα, χωρίς να αποκλείονται όμως και άλλα είδη κουζίνας. Ενδεικτικά και ανάλογα με την εποχή σερβίρονται φαγητά όπως, γεμιστά ή άλλα λαδερά, παστίτσιο, σουφλέ, συκώτι λεμονάτο, χάμπουργκερ με πατάτες τηγανιτές, σπετσοφάι, όσπρια, ριζότο θαλασσινών, χοιρινό λεμονάτο, σουτζουκάκια κλπ. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δίδεται στην παρασκευή των φαγητών με την χρήση φρέσκων λαχανικών, κρέατος και φρούτων, καθώς και ελαιολάδου.